bizimle iletişime geçin >>>>

Hangi Rawie Mamayı Seçmeliyim?

Hangi Rawie Mamayı Seçmeliyim?

Evcil hayvanınızın damak tadına en uygun olduğunu düşündüğünüz Rawie mamalarımızdan biri ile başlayabilirsiniz. Her mama içeriği itibariyle kedi ve köpeklerinizin dengeli beslenmesi için gerekli tüm besinleri içermektedir.

Çiğ beslenmenin temel kurallarından biri de çeşitliliktir. Tek çeşit beslenme kedi ve köpeklerde zamanla bazı vitaminleri, mineralleri eksik veya fazla almasına sebebiyet verebilir. Nasıl ki insanlar hep aynı besin ile beslendiğinde, sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirse, onlarda da aynı şekilde bazı sağlık sorunlarına sebebiyet verebilir.

Hayvanınızın her zaman iştahla yemeye devam etmesini sağlamak için, dönüşümlü farklı bir mamamızdan denemenizi öneririz. Eğer mama değiştirmek istemiyorsanız, çeşitli ödül mamalarından öğünlerine ekleyerek çeşitlilik yaratabilirsiniz.

Örneğin; 1 ay balıklı mama sonrasında 1 ay dana etli mama şeklinde verebilir ya da seçtiğiniz bir mamaya içeriğinde olmayan ödül mamalarından serpiştirerek öğünlerini geliştirebilirsiniz.

Alerjik yapılı bir hayvanınız varsa tavuklu mamamızdan ziyade hindili, dana etli veya balıklı tam mamalar size daha uygun olacaktır. Detaylı bilgi için veteriner hekimimiz ile görüşebilirsiniz.